Over ons

Led-service: de no-nonsense led leverancier

In 2009 is Led-service.nl ontstaan doordat steeds meer bedrijven ons benaderden voor led verlichting. Er is steeds meer behoefte aan goede verlichting op maat. Inmiddels weten wij: voor elke verlichtingsvraag is er een antwoord in led toepassingen te verkrijgen.

Zoals de titel al zegt: wij zijn een no-nonsense LED leverancier. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij hebben bijvoorbeeld een gedegen garantieregeling op onze led systemen. Daarnaast zijn wij eerlijk en open. In een persoonlijk gesprek geven wij de voor- en nadelen van led verlichting aan.

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit gewaarborgd wordt maken wij, in samenwerking met de fabrikanten, gebruik van klasse A componenten. Een 100% kwaliteitscontrole in het land van herkomst is hierbij een must.

Onze producten hebben zich reeds in verschillende sectoren bewezen. Tot onze klantenkring behoren scholen, autobedrijven, kantoren, afvalverwerking, voedselverwerking enzovoort. Kijkt u gerust in ons portfolio om een indruk te krijgen.

Een lichtplan voor uw bedrijf? Een afweging maken tussen conventionele en led verlichting? U kunt bij ons een vrijblijvend gesprek aanvragen.

MAAK EEN AFSPRAAK